04.11.2022
04.11.2022

Катлеты «пад футрам». Прыгожы і карысны рэцэпт

logo
Рэцэпты
0
Памер шрыфта:
  • A
  • A
  • A

У кожнай гаспадыні ёсць свая фірмовая страва, якой яна здзіўляе сваіх гасцей. Адной з такіх, бузумоўна, з'яўляюцца катлеты «пад футрам».

Прапануем вам смачны рэцэпт

Інгрэдыенты для катлет

Інгрэдыенты для катлет

  • Фарш
  • Цыбуля
  • Часнок
  • Соль
  • Спецыі 

Інгрэдыенты для футра

  • Вараныя яйкі
  • Сырая бульба
  • Сыр
  • Маянэз (альбо смятана + соевы соус)

Ігнрэдыенты для катлет "Пад футрам"

Спосаб прыгатавання

Крок 1

Лук і часнок дробна насекчы і дадаць да фаршу, пасаліць і дадаць спецыі. яйкі, сыр і бульбу нацерці на буйную тарку , не змешваючы паміж сабой.

Крок 2

На бляхе сфарміраваць плоскія катлеты. 1 пласт — вараныя яйкі, 2 пласт — сырая бульба, 3 пласт — сыр змяшаць з маянэзам і выкласці шапачкай.

Крок 3

Запякаць у разагрэтай да 180С духоўцы 30 хвілін.

Катлеты пад футрам 3

Смачна есці!

Катлеты пад футрам

Гатуем разам

Ежа для прыгожай фігуры. Катлеты з аўсянкай у духоўцы

Матэрыялы на сайце slushna.by носяць інфармацыйны характар і прызначаныя для адукацыйных мэтаў. Інфармацыя не павінна выкарыстоўвацца ў якасці медыцынскіх рэкамендацый. Ставіць дыягназ і прызначае лячэнне толькі ваш урач. Рэдакцыя сайта не нясе адказнасці за магчымыя негатыўныя наступствы, якія ўзніклі ў выніку выкарыстання інфармацыі, размешчанай на сайце slushna.by

0