10.03.2023
10.03.2023

Лешч фаршыраваны крупамі і гароднінай. Пакрокавы рэцэпт

logo
Рэцэпты
0
Памер шрыфта:
  • A
  • A
  • A

Спрэчкі, якой павінна быць фаршыраваная рыба — салодкай або рэзкай, не сціхаюць больш стагоддзя. Але ж кожная гаспадыня імкнецца зрабіць свой рэцэпт непаўторным і незабыўным і выкарыстоўвае свае сакрэтныя ігнрэдыенты.

Блогер Алена Браніславаўна ведае як зрабіць рыбку не толькі смачнай, але і прыгожай. Пазнаёмімся з яе ўнікальным рэцэптам.

Інгрэдыенты для фаршыраванага лешча

Інгрэдыенты

  • Лешч, або карп — 1 шт
  • Пярловая крупа адварная
  • Морква,цыбуля,салодкі перац
  • Алея
  • Соль
  • Спецыі

Колькасць інгрэдыентаў залежыць ад велічыні рыбы

Спосаб прыгатавання

Лешч

З рыбы зняць луску і выпатрашыць.

Выпатрашыць рыбу

Выдаліць хрэбет і вялікія косткі.

Высушыць рыбу ручніком

Прасуцыць рушніком.

Пасаліць , прыправіці спецыямі , пакінуць марынавацца на 30 хвілін.

Гародніну парэзаць кубікамі і абсмажыць на алеі.

Пяроўку адварыць да поўгатоўнасці , дадаць гародніны.

Пакласці фарш у рыбу

Пакласці фарш у рыбу.

Абкласці рыбу гароднінай

Абкласці рыбку гароднінай, парэзанай на буйныя кавалкі , абярнуць у пергамент , потым у фальгу .

Запякаць 30 хвілін, потым развярнуць і дапекці да румянай скарыначкі.

Лушч. Смачна есці

Смачна есці!

https://bel.24health.by/xatnyaya-salyonaya-skumbryya-mintaj-u-smetankovym-souse-gatuem-rybu-na-svyatochny-stol/

 

Матэрыялы на сайце slushna.by носяць інфармацыйны характар і прызначаныя для адукацыйных мэтаў. Інфармацыя не павінна выкарыстоўвацца ў якасці медыцынскіх рэкамендацый. Ставіць дыягназ і прызначае лячэнне толькі ваш урач. Рэдакцыя сайта не нясе адказнасці за магчымыя негатыўныя наступствы, якія ўзніклі ў выніку выкарыстання інфармацыі, размешчанай на сайце slushna.by

0

Блогер і гаспадыня харчэўні ў старажытным Тураве. Чалавек, які ведае ўсё пра беларускую кухню і нават больш.